Яндекс-тести для підготовки до ЗНО

На спеціальному ресурсі Яндекса - Яндекс.ЗНО розміщені завдання для підготовки українських школярів до зовнішнього незалежного оцінювання, яке проходять випускники українських середніх шкіл.

Тут опубліковано онлайн-тести для підготування до ЗНО-2017. Усі завдання було використано Українським центром оцінювання якості освіти під час проведення ЗНО 2006―2016 років. Тренувальні тести допоможуть вам перевірити свої знання та оцінити їх за шкалою від 100 до 200 балів. Порядок нарахування балів такий, як і на реальному тестуванні. Виконавши їх, ви зможете оцінити свої сили та краще підготуватися. Усі тести можна пройти онлайн. Відразу після цього можна дізнатися результат та переглянути свої помилки.
Також сервіс «Яндекс.ЗНО» опублікував пояснення та розв’язки задач з основних предметів – математики, фізики, хімії, української мови і літератури, історії України, англійської мови та біології. Усі пояснення для онлайн-ресурсу написали українські вчителі, учні яких уже неодноразово успішно проходили оцінювання, тому пояснення органічно доповнюють стандартну навчальну програму та розширюють кругозір.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як створити блог вчителя на Blogger. Перші кроки

Задачі на надлишок і недостачу

Цікаві факти про хлор