Карантин 30.03-03.04

Отже, карантин продовжується ще принаймні до 24.04, а отже більшу частину матеріалу вам необхідно опрацювати самостійно.
Завдання для третього тижня карантину:

Домашнє завдання
1. Матеріал необхідно прочитати, усвідомити, вивчити, законспектувати головне. Мова йде не про поверхові конспекти на 1-2 сторінки, а про ґрунтовне опрацювання матеіалу й докладні конспекти. Рівняння реакцій, які розглядаються в темах, слід виписати і вивчити.
2. Відео переглянути, зрозуміти, виписати головне
3. Тести скласти. Так, саме скласти. Це значно складніше, але й набагато цікавіше та ефективніше, ніх виконувати готові тестові завдання. Для складання тестів рекомендую у якості зразка скористатися тестовими завданнями попередніх тем. Також можна використовувати тести, розміщені на сайті ЗНО онлайн, звісно, якщо вони відповідають темам, які розглядаються.
Для складання тестів використовуйте Google Форми
Інструкція як користуватися цим сервісом https://sites.google.com/view/cloudinedu/google-forms
Усього вам необхідно скласти максимум шість тестів - по одному до кожної теми, але кількість тестів може бути й меншою. Кожен тест оцінюється в 12 баллів, кожне запитання від 1 до 2 балів
Складені тести та виконане творче завдання про хімічні реакції (підсумкова робота минулої теми) надсилайте на адресу igurnyak@ukr.net 

Окреме прохання до старост груп та активних студентів - повідомте про необхідність виконання домашніх завдань своїх одногрупників. На сьогодні більшість студентів працюють із запропонованим матеріалом, проте частина студентів завдання не виконує і, можливо навіть не здогадується про його існування.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як створити блог вчителя на Blogger. Перші кроки

Задачі на надлишок і недостачу

Цікаві факти про хлор