Карантин. Семестрові оцінки з хімії

Шановні студенти!
Остання тема, яку ми маємо опрацювати цього навчального року - "Роль хімії в житті стуспільства". Вона включає в себе кілька підтем:

Дана тема планувалася як семінарське заняття. Проте у зв'язку з карантином така форма проведення складна в реалізації. Тому завдання для вас - прочитати матеріал за посиланням, поміркувати як його можна було б доповнити.

Оцінки за цю тему виставлятися не будуть, отже, всі поточні оцінки з хімії вже виставлені і я маю можливість на їх підставі виставити семестрові оцінки.

Як це буде відбуватися.
Тим студентам, які під час карантину виконали всі, або майже всі завдання (а це чотирнадцять тестових завдань та кілька творчих робіт) і зуміли підвищити рівень своїх навчальних досягнень, виставлена отримана ними оцінка.

Тим студентам, які знизили свої результати або виконали лише частину завдань, виставлена оцінка на підставі балів, які буди отримані ними до введення карантину. Це пояснюється тим, що не у всіх студентів було достатньо можливостей для дистанційного навчання, а знижувати оцінку лише тому, що у студента немає доступа до комп'ютера чи інтернету не зовсім справедливо. 

Отже, семестрові оцінки виставлено.
Що далі?
Якщо ви плануєте здавати ЗНО з хімії, до вашої уваги  розділ Хімія. ЗНО  електронного підручника з хімії а також тестові завдання сайта ЗНО онлайн 
Якщо вивчення хімії для вас завершилося, сподіваюся, ви отримали гарні знання і незабутні враження, адже хімія - одна з найцікавіших та найбільш захоплюючих наук.
Успіхів вам!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як створити блог вчителя на Blogger. Перші кроки

Задачі на надлишок і недостачу

Цікаві факти про хлор