Критичне мислення для освітян

Про курс

Критичне мислення та освітній процес, побудований на його засадах, за останні 10 років стали основою освітніх реформ у провідних країнах Європи. Уміння критично мислити забезпечує науково-технічний і суспільний прогрес та є запорукою демократії, а освіта відіграє в його розвитку першорядну роль.

Курс досить цікавий, але більше ніх сам курс мені сподобалася організація навчання. Сукупність навчальних матеріалів: відео + конспекти лекцій + тестові завдання + обговорення дозволяють засвоїти запропонований матеріал самостійно у зручний час, перевірити результати,  отримати сертифікат.


З сертифікатом я трохи помилилася - не врахувала, що вказані при реєстрації дані будуть використані при його генерації, тому вказувати слід повні дані, а не лише ім'я. Але оскільки сертифікат абсолютно неофіційний, хай буде так, як є.

Але що дійсно хотілося б бачити - курси перепідготовки вчителів у подібному форматі. Той інститут вдосконалення, який створить подібні курси, матиме велику перевагу перед іншими й зробить дуже гарну й корисну справу.

Для тих, хто закіавився, посилання на даний курс

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як створити блог вчителя на Blogger. Перші кроки

Задачі на надлишок і недостачу

Цікаві факти про хлор