Інтерактивний мультимедійний самовчитель рішення хімічних завдань


Назва: "Химия для всех - XXI: Решение задач. Самоучитель"
Рік: 2004
Формат: ISO
Мова: Російська
Розмір: 496,35 Мб

 Завантажити
 Навчіться вирішувати завдання по хімії!
Інтерактивний мультимедійний самовчитель рішення хімічних завдань "Хімія для всих - XXI" включає понад 1100 різних завдань з інтерактивними рішеннями. У його основу закладена модель індивідуальної роботи учня з викладачем.



Самовчитель має трьохвіконний інтерфейс, розмір вікон може при необхідності регулюватися самимкористувачем. У верхньому вікні постійно знаходиться умова вирішуваної задачі. У правому вікні послідовно з'являються завдання, що відповідають етапам рішення.Внизу ліворуч розташовано поле для введення відповіді.У програму закладено "розуміння" комп'ютером різних за формою, але правильних за своїм змістом відповідей.Після введення правильної відповіді в правому вікні з'являється відповідний фрагмент рішення і відбувається формування рішення задачі в цілому. У разі утруднень учень може скористатися технічною допомогою, предметною підказкою, довідниками або подивитися ілюстративний матеріал фото- або відео- альбомів. При необхідності є можливість відразу отримати детальне рішення задачі. Після закінчення роботи з самовчителем дається мотиваційна оцінка діяльності учня залежно відрівня його самостійності і успішності.
Довідково-інформаційна система самовчителя включає:
- хімічний словник: теоретична хімія, неорганічна хімія,органічна хімія;
- довідкові таблиці по хімії;
- довідник хімічні реакції: неорганічна хімія, органічнахімія;
- довідник історія хімії в особах: 130 учених;
- 300 фотографій простих і складних речовин, мінералів;
- 159 оригінальних озвучених відеофрагментів, які наочно демонструють суть хімічних реакцій і процесів;
- методичні рекомендації по використанню самовчителя для викладачів.

Програма дозволяє використати самовчитель як індивідуально при освоєнні рішення завдань певних типів, так і у рамках класно-урочної системи при вивченні відповідних тем шкільного курсу

Популярні дописи з цього блогу

Як створити блог вчителя на Blogger. Перші кроки

Задачі на надлишок і недостачу

Цікаві факти про хлор